Renuntarea la cumparare

1 - In cazul comenzilor si livrarilor efectuate prin intermediul site-ului nostru, in conformitate cu Ord. 130/2000, cu modificarile si actualizarile in vigoare la data comenzii dvs, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile de la primirea produsului.
2 - Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Ambalajul original nu este necesar, dar este obligatoriu ca produsele (dispozitivele in sine) sa fie insotite de factura si certificatul de garantie si sa nu fie deteriorate (dezlipite, taiate, indoite, expuse la umiditate excesiva sau caldura, fara holograma ce atesta originalitatea, etc).

3 - Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 de zile de la receptia produsului returnat. Va rugam sa ne indicati un cont bancar in care puteti primi contravaloarea produselor. Cheltuielile de transport, asa cum au fost evidentiate distinct pe factura primita nu se restituie, conform reglementarilor legale.
4 - Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi considerat ca si nou (partial distrus, etc), ne rezervam dreptul de a refuza despagubirea clientului, iar reexpedierea produsului se va face pe cheltuiala acestuia.

5. Cheltuielile de transport ocazionate de returnarea produselor vor fi suportate de client, in conformitate cu legislatia in vigoare. 

Conditiile de returnare a produselor sunt in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.


Coş  

Nici un produs

0 € Livrare
0 € Total

Plăteşte

Select language


Livrare internationala