Termeni si Conditii de utilizare

Pentru a putea comanda on-line de la dispozitive.ro este necesar sa parcurgeti cativa pasi: 
1 - Va creati un cont. Datele sunt necesare pentru ca noi sa stim unde sa va livram produsele sau cum sa va contactam pentru clarificari. Acest cont se creaza o singura data. La logarile ulterioare va trebui doar sa va autentificati, prin nume utilizator si parola. Daca ati uitat parola exista posibilitatea recuperarii prin introducerea adresei de e-mail cu care v-ati inregistrat. In citeva minute veti primi un mail cu o noua parola generata automat de sistem. ATENTIE! PAROLA ESTE CASE SENSITIVE SI TREBUIE INTRODUSA ASA CUM O PRIMITI!
2 - Va alegeti produsele, prin adaugare in cos. Puteti renunta la ele, verifica totalul sau puteti lasa cosul in asteptare oricat doriti.
3 - Trimiteti comanda. Puteti adauga comentarii, cereri speciale. Veti primi un mail automat de confirmare. Va rugam sa cititi informatiile suplimentare referitoare la expedierea comenzilor. Comenzile sunt primite si procesate in cel mult 48 de ore, in intervalul orar 9 - 18 de luni pina vineri.

Preturile sint afisate in Euro, dolari SUA sau LEI si contin TVA.
Pentru clientii rezidenti in Romania factura este emisa in LEI, indiferent de moneda in care ati facut comanda.

Renuntarea la cumparare

1 - Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile de la primirea produsului.
2 - Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalajul original nu este necesar, dar este obligatoriu ca dispozitivele sa fie insotite de factura si certificatul de garantie si sa nu fie deteriorate (dezlipite, taiate, indoite, expuse la umiditate excesiva sau caldura, fara holograma ce atesta originalitatea). Cheltuielile de transport ocazionate de returnarea produselor vor fi suportate de client, in conformitate cu legislatia in vigoare.
3 - Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 de zile de la receptia produsului returnat. Va rugam sa ne indicati un cont bancar in care puteti primi contravaloarea produselor. Cheltuielile de transport, asa cum au fost evidentiate distinct pe factura primita nu se restituie, conform reglementarilor legale.
4 - Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi considerat ca si nou (partial distrus, etc), ne rezervam dreptul de a refuza despagubirea clientului, iar reexpedierea produsului se va face pe cheltuiala acestuia.

Conditiile de returnare a produselor sunt in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.


Coş  

Nici un produs

0 € Livrare
0 € Total

Plăteşte

Select language


Livrare internationala