Utilizare dispozitive

DNRN-1 se instaleaza in telefonul mobil, de regula sub baterie, cat mai aproape de antena, eventual se asigura cu o bucata de banda adeziva (scotch). DNRN-1 este dimensionat pentru protectia eficienta pentru un singur telefon mobil, utilizat doar pentru convorbiri telefonice. Pentru posesorii de smartphone sau tablete, se recomanda utilizarea DNRN-2

DNRN-2 se instaleaza, de regula, cu ajutorul unei benzi adezive, pe marginea ecranului echipamentului electronic (monitor sau unitate centrala calculator, televizor, cuptor cu microunde)
Un dispozitiv DNRN-2 este eficient pentru un ansamblu calculator/monitor.
Pentru servere, unitati centrale multiprocesor, etc., sunt necesare mai multe dispozitive, sau se recomanda utilizarea DNRN-4

DNRN-3 si DNRN-4 se amplaseaza, de regula, in mijlocul spatiului unde dorim neutralizarea radiatiilor. Acestea sunt dimensionate pentru a proteja eficient o suprafata de circa 12-16 mp

DNRN-5 se amplaseaza in interiorul frigiderului, pe usa.

DEA se aplica, de regula, sub o farfurioara sau platou. Puneti paharul sau sticla cu lichidul pe care il consumati cateva minute pe acesta, inainte de a-l bea; este obligatoriu ca, odata energizat lichidul, numai persoana care il consuma sa atinga paharul (vasul)

Alte utilizari ale DEA:
- se poate aplica, cu ajutorul unei benzi adezive, pe aparatele de aer conditionat. Este cunoscut faptul ca spatiul interior al vaporizatorului (unitatea interioara) sau tubulatura - in cazul instalatiilor de mari dimensiuni - este un mediu permanent umed (din cauza acumularii condensului), cu pH acid, favorabil dezvoltarii germenilor (bacteriilor). In unele cazuri, mirosul generat la functionarea aparatului devine insuportabil, fiind necesara aplicarea de substante cu efect bactericid si fungicid. Prin utilizarea DEA pe unitatile interioare, se mareste pH-ul si se previne acumularea germenilor in interiorul instalatiilor, cu efect pozitiv asupra sanatatii omului.
- pentru fumatorii care doresc sa renunte la acest obicei, DEA poate fi introdus in pachetul de tigari, sau, similar cu utilizarea pentru energizarea lichidelor, tigara poate fi amplasata 2-5 minute peste dispozitiv; componentele active din DEA vor neutraliza o mare parte din substantele nocive existente in tutun; organismul fumatorului va resimti lipsa acestor substante nocive si treptat, necesitatea de a fuma va dispare. Atentie: numai persoana care fumeaza va atinge tigara sau pachetul luate de pe dispozitiv!

DNRN-GSM-L este optimizat pentru un spatiu de cca 50-60 mp (un apartament mediu). Acesta trebuie amplasat in mijlocul spatiului de protejat (camera, apartament, birou).

NOTA: nu este importanta asezarea dispozitivului intr-un anumit unghi, sau cu o fata anume pe echipamente. Protectia este efectiva in jurul echipamentului pe care acesta este aplicat.


Coş  

Nici un produs

0 € Livrare
0 € Total

Plăteşte

Select language


Livrare internationala