Am cules 15 Kg de rosii de pe un singur fir | 2017-04-04

Am cules 15 Kg de rosii de pe un singur fir

O preocupare generala în rândul horticultorilor este aceea de a asigura conditiile optime de dezvoltare si de fructificare a plantelor, în vederea sporirii capacitatii de absorbtie a energiei solare. În acest sens se poate apela la mijloace de natura chimica sau fizica. Modulatorii bio-fito-dinamici constituie o sursa de energie care poate sa influenteze pozitiv atât absorbtia luminii de catre frunzele plantelor, cât si intensificarea procesului de fotosinteza, având ca rezultat acumularea de substanta uscata. Folosirea acestor dispozitive pentru producerea legumelor, pornind de la germinatie si pâna la maturizarea si coacerea acestora, determina atât o crestere mai rapida a rodului, cât si sporirea imunitatii fata de daunatori. Ele genereaza o crestere semnificativa a productivitatii, dar si obtinerea unui gust specific. Folosirea lor contribuie la reducerea semnificativa, in timp, a fosfatilor si clorurilor din sol.

Cum functioneaza modulatorii bio-fito-dinamici?

 În cadrul cercetarilor efectuate de-a lungul ultimilor ani, s-a constatat ca dispozitivele de tip AD asigura eliminarea instantanee a dioxidului de carbon, marirea pH-ului apei, neutralizarea nitritilor, eliminarea clorului rezidual si polarizarea moleculei de apa prin modificarea unghiului dintre atomul de oxigen si cel de hi drogen. De fapt, ele restabilesc echilibrul energo-informational al apei si al alimentelor.

 În ce alte domenii din agricultura pot fi folosite dispozitivele?

Acestea au aplicatii si la cresterea animalelor, pasarilor si pestilor. S-au obtinut rezultate spectaculoase într-o ferma, unde materialul biologic folosit (puietul) a fost hranit cu un furaj special conceput, pentru a spori cresterea. Furajul folosit la unul dintre loturile experimentului, finalizat în 2011, a fost pastrat sub influenta bio-fito-modulatorului de tip DEA.

Câte astfel de dispozitive sunt necesare pentru a obtine rezultate?

Pentru o mica ferma - unde irigarea înseamna folosirea a mai putin de 10.000 de litri de apa pentru întreaga suprafata, sunt suficiente trei astfel de dispozitive (DEA-M - n.red.).

Daca, din punct de vedere calitativ, apa nu corespunde pentru irigare, atunci se pot folosi maximum cinci astfel de dispozitive. Acestea se amplaseaza pe un rezervor de un metru cub si în primele 24 de ore nu se iriga. Dupa irigare, cantitatea de apa care va încarca rezervorul va fi influentata de apa ramasa in recipient. Recomandam totusi sa se foloseasca sistemul de irigare picatura cu picatura, pentru ca apa sa fie directionata spre plantele asupra carora dorim sa actionam.

Folosirea acestor dispozitive pentru producerea legumelor, pornind de la germinatie si pâna la maturizarea si coacerea acestora, determina atât o crestere mai rapida a rodului, cât si sporirea imunitatii la daunatori. Ele genereaza o crestere semnificativa a productivitatii, dar si obtinerea unui gust deosebit.

Aceste dispozitive au efect benefic si asupra produselor cumparte din supermarketuri?

În ceea ce priveste produsele cumparate din piete si din magazine, prin aplicarea acestor dispozitive se reduc semnificativ substantele toxice, ajungându-se aproape la neutralizarea completa a acestora (aditivi, insecticide, îngrasaminte chimice, nitriti, nitrati, fosfati, cloruri). Acest lucru se observa prin calitatea gustului, dar si prin analize chimice, demonstrând astfel ca exista rezultate masurabile.

 Coş  

Nici un produs

0 € Livrare
0 € Total

Plăteşte

Select language


Livrare internationala