5G – Radiatia din telecomunicatii, instrumentul perfect de MODIFICARE a undelor CEREBRALE ale oamenilor | 2017-06-21

5G – Radiatia din telecomunicatii, instrumentul perfect de MODIFICARE a undelor CEREBRALE ale oamenilor

 

5G – Radiatia de telecomunicatii, instrumentul perfect de MODIFICARE a undelor CEREBRALE ale oamenilor

 

La 14 iulie 2016, FCC (Federal Communications Commission) din Statele Unite ale Americii a pus la dispozitie un spatiu disponibil în spectrul de frecvente radio pentru dispozitivele destinate consumatorilor care sa functioneze în spectrul electromagnetic de la 25 GHz la 100 GHz.

Nicaieri în document nu se mentioneaza siguranta sau buntstarea consumatorilor. Cred ca acest lucru este echitabil din partea FCC deoarece, din punct de vedere istoric, nu este interesat de problemele legate de radiatiile cu microunde si de consecintele termice si non-termice asupra populatiei. Sa recunoastem acest lucru - majoritatea oamenilor considera greu de crezut - FCC lucreaza exclusiv în numele industriilor de telecomunicatii, acordându-le acces nici mai mult nici mai putin la undele de radio.

Acest „elefant roz” din camera de zi privitor la siguranta ma aduce la punctul prezentului articol. FCC si industria de telecomunicatii îsi freaca mâinile cu bucurie, deoarece multi bani se vor face cu dispozitivele 5G desi nu s-au realizat studii de siguranta pentru protectia consumatorilor.

Implicatiile 5G asupra bunastarii si sigurantei consumatorilor nu arata bine dintr-un singur motiv: dispozitivele care vor functiona în spectrul electromagnetic 5G vor utiliza antene care sunt fizic mici, adica de la câteva milimetri pâna la un centimetru în lungime. Aceasta înseamna ca industria va produce o varietate de sisteme de antene diferite pentru a face diferite lucruri. Semnalele sunt în mare parte vizuale sau sunt usor reflectate, refractate sau „pierdute” în compunerea diferita a cladirilor din structurile de mediu urbane.

Cu alte cuvinte, fara un design atent al antenei si recunoasterea multor capcane care încearca sa propagheze semnalele cu microunde în mediile urbane, semnalul poate fi usor deteriorat sau complet pierdut. Ca raspuns la aceste provocari, avantajele utilizarii antenelor de dimensiuni fizice foarte mici în lungimea de unda de milimetru sunt cele care va pot alimenta mai multe antene în diferite relele de configurare, de exemplu verticale sau orizontale, ghiduri de unda, conice sau directionale. Aceste tipuri de modele de antene se concentreaza pe puterea de transmise în directii specificate.

Aceasta este o veste proasta pentru consumatori, deoarece aceste antene cu dimensiuni fizice foarte mici vor constitui o doza puternica pentru sistemul nostru biologic în cazul în care intram în câmpul de unde.

Revenind la siguranta consumatorilor si la toate aspectele legate de microunde, este clar ca perioada de latenta pentru efectele biologice adverse de la dispozitivele care utilizeaza frecvente cu microunde de la 1 GHz la 5 GHz este de aproximativ 10-20 de ani.

În 2016, exista mii de studii medicale si epidemiologice care arata, ilustreaza sau coreleaza efectele biologice adverse cu utilizarea tehnologiei telefonului mobil sau WI-FI. Folosirea frecventelor chiar mai mari de 5 GHz (si pâna la 100 GHz) va comprima intervalul de timp în care apar cancerele si alte efecte biologice în societate.

Puteti ghici ce se poate întâmpla în ceea ce priveste siguranta biologica, totusi este clar ca natura frecventelor înalte, a semnalelor cu intensitate ridicata nu reprezinta o veste buna pentru omenire, în special în ceea ce priveste functionarea ADN-ului.

În prezent, expunerea la radiatiile cu microunde sau la frecventele utilizate de WIFI, telefoanele mobile, telefoanele inteligente, contoarele inteligente, dispozitivele audio WIFI, accesoriile WIFI, cele mai multe monitoare pentru copii si o întreaga serie de alte dispozitive electrice au fost clasificate recent ca fiind carcinogene de clasa 2 B.

Revenind la lungimea fizica foarte mica a antenelor care vor fi utilizate pentru dispozitivele 5G, este foarte clar: presupunem ca, daca aceste dispozitive vor vorbi unul cu celalalt folosind antene directionale foarte eficiente, ERP (puterea efectiva radiata) va fi uriasa. Daca se întâmpla sa intri în acest fascicul intens al radiatiilor cu microunde, ce va face acest nivel de intensitate a semnalului corpului tau biologic?

La fel ca aparitia tehnologiei moderne de telefonie mobila, suntem noi, consumatorii, cei care asigura rolul de cobai în ceea ce priveste siguranta. Persoanele care sufera de HEC (electro-hiper-sensibilitate) vor trebui sa fie constiente de orice dispozitiv 5G. Acestia vor suferi mai întâi si, în timp, toata lumea va fi afectata de faptul ca un alt factor pe care industria telecomunicatiilor nu l-a mentionat este ca, pentru a dezvolta o retea eficienta de semnale în mediul urban, multe mii de noi emitatoare vor fi instalate. Dimensiunile fizice mici ale acestor antene înseamna ca pot fi instalate sub acoperire în tot felul de structuri urbane, ceea ce va indica, cel putin pentru locuitorii din mediul urban, ca nu va exista nicio scapare din expunerea la aceste frecvente foarte daunatoare.

Cantitatea de informatii auxiliare care pot fi transmise sau atasate la frecventa principala de transport a unui astfel de sistem de relee de telecomunicatii este imensa. Politia forteaza lumea sa foloseasca „Tetra” ca sistem de comunicare. Acest sistem include, de asemenea, o frecventa sub-purtatoare de aproximativ 16 Hz, care este foarte aproape de modelele noastre normale de unde cerebrale. Ar putea fi acest ELF pulsator auxiliar de 16 Hz (frecventa extrem de joasa) responsabil pentru întiparirea comportamentelor agresive în personalul fortelor de politie?

Preluare din ortodoxinfo.roCoş  

Nici un produs

0 € Livrare
0 € Total

Plăteşte

Select language


Livrare internationala