Modalitati de livrare

 Pe parcursul inregistrarii comenzii dumneavoastra, aveti posibilitatea de a selecta metoda preferata de transport pentru produsele comandate: 

1. Livrare prin curier rapid, efectuata in 1-2 zile lucratoare, in orice localitate din Romania, cu plata ramburs la destinatie in momentul primirii coletului, in avans prin transfer bancar sau on-line, prin intermediul partenerului nostru EuroPayment Services (www.euplatesc.ro)

2. Livrare in afara teritoriului Romaniei. Veti putea primi comanda dvs, in medie in 5-7 zile de la data confirmarii platii, prin serviciul de corespondenta internationala al Postei Romane. In momentul expedierii produselor veti primi un numar de inregistrare (AWB) pe baza caruia trimiterea poate fi urmarita prin sistemul Track&Trace, atat pe teritoriul Romaniei cat si pe teritoriul tarii de destinatie.

 Puteti opta si pentru livrarea rapida prin TNT EXPRESS, timpul de livrare fiind mult redus (24-48 ore pentru teritoriul Uniunii Europene, 3-4 zile pentru alte continente). Costul transportului variaza in functie de destinatie si va fi calculat individual. .

Modalitati de plata

In functie de modalitatea de transport selectata, plata se poate face prin ramburs la livrare sau on-line, prin cardurile VISA / MasterCard (fara comision) folosind serviciile securizate EuroPayment Services SRL (euplatesc.ro).

Va rugam sa retineti ca tranzactiile sunt 100% securizate, iar din contul dvs va fi debitata contravaloarea comenzii numai dupa confirmarea disponibilitatii produselor solicitate.

Alte informatii

Comenzile primite dupa ora 12:00 vor fi procesate in cursul zilei urmatoare.

Modalitatea de plata “ramburs la livrare” este valabila numai pentru expedieri pe teritoriul Romaniei. 

In mod obisnuit, livrarea produselor se face direct la adresa indicata de dumneavoastra, prin curier rapid in 24 - 48 ore de la confirmarea comenzii, de luni pana vineri intre orele 9-18.
Pentru orice comanda, taxa de transport se calculeaza automat in functie de modalitatea de expediere aleasa 
Ne rezervam dreptul de a refuza plata ramburs pentru comenzi de valoare mare (peste 2000 lei)


Coş  

Nici un produs

0 € Livrare
0 € Total

Plăteşte

Select language


Livrare internationala