BINE ati venit!

      In acest început de mileniu, trăim într-un imens „ocean” de radiații telurice, provenind de la diferite surse – naturale (falii ale solului sau din subsol, având ca origine alunecări vechi și masive de teren sau rupturi ale straturilor subsolului produse de cutremure sau alte fenomene geologice) dar și artificiale, provenite de la prelucrarea - din ce in ce mai complexă - a tuturor obiectelor care ne înconjoară, dar și radiații generate de echipamente electronice. 

     Avem mai multe posibilități – să ne retragem în locuri izolate - peșteri, de exemplu - departe de orice perturbare a lumii moderne, sau să ne bucurăm de o viață normală, înconjurați de toate noutățile tehnologice și să ne protejăm, în același timp, de influența radiațiilor malefice. 
     Câți dintre noi nu am observat că nu ne simțim deloc bine când ajungem într-un anumit loc, deși ar trebui (într-o vacanță, de exemplu)? 
     Oare câți dintre noi nu am constatat că ne simțim mai rău, lipsiți de energie sau chiar apar semnele unor maladii de care nu aveam cunoștiință, la schimbarea locului de muncă sau a domiciliului? 
     Astfel de efecte, dacă apar, ar trebui să ne determine în primul rând să facem singuri o evaluare; să vedem, de exemplu, dacă lucrăm în preajma mai multor echipamente electronice la noul loc de muncă, daca nu cumva în noua locuință avem probleme din cauza unor radiații geopatogene sau, mai rău, dacă aceasta este amplasată foarte aproape de antene de emisie (radio sau GSM, de exemplu).
     Inainte de a urma sfaturile (binevenite, de altfel) ale unui specialist, încercați să vă autoanalizați și să vă întrebați ce este bine pentru dvs si cum puteți să vă protejați! Veți face întotdeauna cea mai bună alegere! 

     Vă dorim multă sănătate! 
 
     Echipa Dispozitive.ro


Coş  

Nici un produs

0 € Livrare
0 € Total

Plăteşte

Select language


Livrare internationala