Politica de confidentialitate si termeni legali

DISPOZITIVE.ro (ALTAIR INFO SRL) se angajeaza sa protejeze datele personale ale clientilor.

Toate datele personale pe care le introduceti la inregistrare sunt tratate in conditii de stricta confidentialitate, în conformitate cu politica noastra de protectie a datelor personale si a legilor in vigoare. Pentru inregistrare va solicitam doar datele necesare procesarii comenzii, inclusiv pentru emiterea facturii si expedierea in deplina siguranta a produselor comandate.
Daca ati mentionat la inregistrare ca doriti sa primiti Newsletter, datele dvs. pot fi folosite pentru a va trimite informatii si noutati, articole de presa, studii, etc, toate avand legatura cu produsele si serviciile noastre.
Sub nici o forma datele dvs personale nu vor face obiectul unor schimburi sau vanzari de baze de date, campanii publicitare sustinute de alte societati, etc.
Accesul la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. Aceasta este securizata si nu poate fi vizualizata de catre noi. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. In cazul in care nu mai retineti parola de acces, va rugam sa urmati procedura de resetare.
DISPOZITIVE.ro nu va va cere niciodata parola contului dvs. in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va solicita astfel de informatii.
La sfarsitul navigarii dvs. pe site va sfatuim, sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat. Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public.
Conform legilor in vigoare aveti dreptul de acces, rectificare sau stergere a datelor personale ce va privesc, inregistrate pe serverele nostre. Exercitarea acestui drept se poate face direct on-line pe site-ul nostru (acces si rectificare) sau adresandu-ne un e-mail la adresa e-client@dispozitive.ro, daca doriti ca datele dvs. sa fie sterse definitiv din baza noastra de date.

Va multumim pentru increderea acordata!


Coş  

Nici un produs

0 € Livrare
0 € Total

Plăteşte

Select language


Livrare internationala