Categorii
DNRN-2 se instaleaza, cu ajutorul unei benzi adezive, pe una din laturile echipamentului electronic (monitor sau unitate centrala de calculator, televizor, cuptor cu microunde, smartphone)
Un dispozitiv DNRN-2 este eficient pentru un ansamblu calculator/monitor.
Pentru servere, unitati centrale multiprocesor, etc., sunt necesare mai multe dispozitive, sau se utilizareza DNRN-4
DNRN-2 poate fi folosit pentru neutralizarea radiatiilor provenite de la computerul de bord al autovehiculelor, caz in care acesta trebuie amplasat pe carcasa acestuia
DNRN-3 si DNRN-4 se amplaseaza in mijlocul spatiului unde dorim neutralizarea radiatiilor. Acestea sunt dimensionate pentru a proteja eficient o suprafata de circa 12-16 mp (o camera obisnuita). DNRN-4 este eficient si la protectia impotriva radiatiilor emise de diverse echipamente electronice, daca acestea se afla pe biroul unde acesta este amplasat
DNRN-5 se amplaseaza in interiorul frigiderului, pe usa.
DEA se aplica, de regula, sub o farfurioara, platou. Puneti paharul sau sticla cu lichidul pe care doriti sa il energizati cateva minute peste acesta, inainte de a-l consuma.
Durata energizarii poate varia de la 5 minute (pentru un pahar sau cana obisnuita) pana la 30 minute pentru un recipient de 5 litri.
Foarte important:
- Nu puneti dispozitivul in contact direct cu vase (lichide) fierbinti.
- Odata energizat lichidul, numai persoana care il consuma va atinge vasul luat de pe dispozitiv;
- In cazul copiilor mici sau persoanelor bolnave, care nu se pot hrani singure, este bine ca o ruda apropiata sa ajute;
- Se poate folosi pentru energizarea apei, alimentelor de orice fel, fructelor, sucurilor, dar si pentru energizarea apei folosite la udarea plantelor sau hrana animalelor.
Alte utilizari ale DEA:
- se poate aplica, cu ajutorul unei benzi adezive, pe aparatele de aer conditionat.
Este cunoscut faptul ca in spatiul interior al vaporizatorului (unitatea interioara) sau in tubulatura - in cazul instalatiilor de mari dimensiuni – mediul este permanent umed (din cauza acumularii condensului), cu pH acid, favorabil dezvoltarii germenilor (bacteriilor). In unele cazuri, mirosul generat devine insuportabil, fiind necesara aplicarea de substante cu efect bactericid si fungicid.
Prin aplicarea DEA se mareste pH-ul si se previne acumularea germenilor in interiorul instalatiilor, cu efect pozitiv asupra sanatatii omului.
- pentru fumatorii care doresc sa renunte la acest obicei, DEA poate fi introdus in pachetul de tigari, sau tigara poate fi pusa 2-5 minute pe dispozitiv; componentele active din DEA vor neutraliza o mare parte din substantele nocive existente in tutun; organismul fumatorului va resimti lipsa acestor substante nocive si treptat, necesitatea de a fuma va dispare.
Evident, totul depinde de vointa fumatorului, care trebuie sa decida singur daca fumeaza tigari tratate astfel!
Atentie: numai persoana care fumeaza va atinge tigara sau pachetul neutralizat cu DEA!
Persoanele care, prin natura activitatii lor, se deplaseaza des in zone puternic perturbate (de ex. spatii afectate de radiatii provenite de la surse multiple (antene de emisie, echipamente de radiocomunicatii, computere, etc) pot purta permanent asupra lor un dispozitiv de protectie (DNRN-GSM-L)
Foarte important: DNRN-GSM-L este singurul dispozitiv ce poate fi utilizat pentru neutralizarea radiatiilor emise de sistemele de comunicatii in tehnologie 5G. Producatorul recomanda in mod insistent ca acesta sa fie folosit in zonele in care s-a implementat deja aceasta tehnologie, fie prin plasarea acestuia in mijlocul spatiului utilizat, fie prin purtarea permanenta a acestuia (de exemplu, pe spatele telefonului mobil, sub husa)
ATENTIE:
- Nu este importanta asezarea dispozitivului intr-un anumit unghi, sau cu o fata anume pe aparate. Protectia este efectiva in jurul echipamentului pe care acesta este aplicat.
- Nu dezlipiti, taiati, intepati folia protectoare in care substanta activa este introdusa!
- Nu expuneti dispozitivele la caldura excesiva sau umiditate!
DIEE
Pentru protecţie generală si pentru obţinerea unui echilibru energetic, se recomandă purtarea a două dispozitive de încărcare şi echilibrare energetică a organismului uman - DIEE, unul în zona ficatului, iar altul ca un medalion, sub stern, în timpul zilei. Seara, înainte de culcare, medalionul se dă jos de la gât şi se pune sub cearşaf, la nivelul picioarelor. În timpul efectuării băii dispozitivele se îndepărtează.
Dezechilibrele care apar la nivelul corpului energetic sunt corelate, în prima fază, prin mecanismele de autoreglare energetică. Dacă modificările respective sunt de la început mari (instalate brutal) sau sunt moderate, dar persistente în timp, mecanismele de reglare pot fi depăşite. În această situaţie anomaliile energetice devin permanente şi încep să se exprime la nivelul corpului fizic.
Pentru a fi aplicate, DIEE se infasoara intr-o bucata de fasa si se fixeaza pe piele cu ajutorul unei benzi adezive (leucoplast). Este indicat ca dispozitivul sa nu fie aplicat direct in contact cu pielea, pentru a evita aparitia unor iritatii.
De asemenea, DIEE se mai pot fixa si pe un obiect de imbracaminte mulat pe corp (body, tricou, ciorapi etc) cu conditia ca acestea sa fie pozitionate corespunzator schemei de tratament.
Pentru tratarea diferitelor afecţiuni, alegerea tratamentului optim cu DIEE® trebuie făcută sub directa observaţie a unui medic specialist şi conform schemei de tratament pe care medicul o recomanda. Schemele de amplasare a DIEE sunt strict individualizate, iar durata unui tratament poate dura între 6 luni şi 5 ani, în funcţie de natura şi gravitatea afecţiunilor. Mentionam ca durate mari de purtare a DIEE sunt necesare pana la disparitia informatiei despre boala in structurile energetice superioare ale pacientului.
In lipsa unei scheme de aplicare a DIEE, elaborata de catre medicul specialist, rezultatele utilizarii DIEE pot fi incerte sau chiar nule, dar in nici un caz daunatoare sanatatii.
În situaţia în care pacientul urmează şi un alt tratament, în paralel cu cel bazat pe dispozitivele Ancu Dincă, acesta trebuie să urmeze strict indicaţiile medicului, acesta din urmă fiind singurul în măsură să decidă modificarea, continuarea, sau întreruperea tratamentului medical.