Dispozitivele inventate de fizicianul român ANCU DINCĂ sunt protejate de brevetul RO119756-2004 eliberat de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci din România

      Gama de produse DNRN® şi gama de produse ENERGIE® acţionează pe baza energiei informaţiilor conţinute de plantele din componenţa dispozitivelor. Efectul benefic al acestor produse a fost demonstrat ştiinţific, atât cu aparatura existentă în laboratoarele de cercetare, cât şi cu aparatura neconvenţională.

 

Datorită amestecului diferit de plante, aceste dispozitive fie neutralizează radiaţiile nocive din mediul extern, fie energizează alimentele, conferind integritatea energo-informaţională necesară corpului tău. Pentru cele mai bune rezultate se recomandă folosirea concomitentă a dispozitivelor de neutralizare şi a celor de energizare.

   Dispozitivele din gama DNRN® sunt autoconvertoare pasive de bandă largă ale câmpurilor fizice slabe şi subtile, care însoţesc radiaţiile de natură electromagnetică cu un spectru foarte larg de frecvenţe. În lipsa anomaliilor, deci în condiţii energetice optime, dispozitivele de neutralizare se află într-o stare activă foarte scăzută.


Coş  

Nici un produs

0 € Livrare
0 € Total

Plăteşte

Select language


Livrare internationala