scut la 16 iunie 1951 în localitatea Lisa din judeţul Teleorman, fizicianul a fost preocupat încă din copilărie de fenomenele stranii care se petreceau cu locuitorii satului său. Generaţii întregi mureau din cauza cancerului. Maturizat de dramele locului în care s-a născut, curios să afle legile naturii, de tânăr a îndrăznit să analizeze cu simplitatea de multe ori stranie a adolescenţei, efectele pe care le-ar putea avea pământul asupra corpului omenesc. De pe băncile şcolii generale, se hotărăşte să urmeze cursurile facultăţii de fizică, sperând ca va descoperi legile Universului şi cauza dramei satului său.

Pasionat de cercetarea ştiinţifică, Ancu Dincă este remarcat chiar în primul an universitar, prezentând o lucrare demnă de un asistent universitar. În 1975 absolvă Facultatea de Fizică din Piteşti. După zeci de ore petrecute în laborator şi studiu aprofundat a mii de lucrări privind energetica şi mecanica pământului, Ancu Dincă descoperă ca anumite zone din satul său se află sub influenţa negativă a energiei telurice şi că această energie este cauza cancerului care a măcinat generaţii întregi de săteni.După această descoperire, fizicianul îşi dedică următorii ani găsirii unei soluţii care să-i protejeze pe oameni împotriva influenţei acestor radiaţii. Astfel viaţa cotidiană s-a confundat cu cercetarea ştiinţifică şi realizarea unor lucrări unice în ţară şi în lume.

Fizicianul ţine sub tăcere descoperirile ce vor schimba traiectoria medicinei moderne şi face cunoscut laserul biologic după anul 1990. Descoperirea se bazează pe teoria taoistă conform căreia plantele primesc lumina soarelui direct în celule. Astfel, în mod indirect, oamenii primesc informaţii esenţiale de la plante. Substanţa activă a laserului biologic este compusă din cristale lichide obţinute din aproape 40 de plante care sunt activate de un câmp (bio)electromagnetic anormal precum radiaţia telurică sau radiaţia disfuncţională a biocâmpului uman. Ancu Dincă explică principiul şi efectele dispozitivelor prin faptul că radiaţia holografică a plantelor generează două tipuri de efecte, unul de stimulare, de modulare în fază a sistemului biologic uman şi altul de inhibare, adică o demodulare a emisiei sursei generatoare de radiaţii negative, prin interferenţă defazată. Altfel spus, aceste dispozitive, fixate in anumite puncte pe organismul uman incarca si echilibreaza energetic prin efectul de optimizare sinergica a cristalelor lichide din plante.

Noua tehnologie are ca efect refacerea câmpului energo-informaţional al omului. Mii de femei cu noduli sau cancer la sâni s-au vindecat în câteva luni, iar chisturile ovariene au dispărut la fel de repede. Cardiacii cu hipertensiune îşi reglează tensiunea în câteva minute, hemoglobina bolnavilor de leucemie, revine la valori normale în doar câteva luni si exemplele ar putea continua de la tumori ale pielii până la afecţiuni ale coloanei vertebrale. În colaborare cu peste 40 de spitale, policlinici şi institute medicale, fizicianul vindecă mii de bolnavi în stare gravă. Împreună cu academicieni, doctori în medicină, medici primari şi profesori universitari, pune în evidenţă forţa vitală a omului, reuşind astfel să certifice efectele benefice ale dispozitivelor pe care le-a inventat. Bolnavii sunt analizaţi cu ajutorul a diverse aparate avizate de Ministerul Sănătăţii care funcţionează pe principiul termografului, al biorezonanţei, cu aparate standard folosite în clinicile şi spitalele din România şi care pun în evidenţă efectele pe care le au asupra organismului dispozitivele inventate de Ancu Dincă. Există sute de cazuri care au început să se vindece după o săptămână de tratament. Cercetători din întreaga lume încă mai caută antidotul împotriva cancerului, a leucemiei şi a altor boli incurabile. Medici din cele mai renumite centre medicale de pretutindeni încearcă să găsească soluţii pentru ca mii de femei să nu mai fie nevoite să-şi extirpe sânii sau ovarele din cauza tumorilor mamare sau ovariene. Soluţia pentru evitarea acestor traume a găsit-o Ancu Dincă. Studiile incredibile ale fizicianului se concretizează şi în dispozitive care ne protejează de radiaţiile nocive din jur. Prin modificarea compoziţiei pulberii de plante, a realizat filtre minuscule pentru neutralizarea radiaţiilor nocive ale calculatoarelor, telefoanelor mobile, televizoarelor şi a radiaţiilor telurice din case. Noua tehnologie vindecă mii de bolnavi din Europa, Canada, Statele Unite, Australia etc.

În anul 2001, Ancu Dincă, deja un nume cu rezonanţă internaţională, este invitat la Salonul Mondial de Inovaţii Cercetări şi Noi Tehnologii de la Bruxelles - EUREKA - unde primeşte medalia de argint pentru invenţia Dispozitiv de Neutralizare a Radiaţiilor Nocive. După alte mii de bolnavi vindecaţi în întreaga lume, Ancu Dincă este solicitat să participe la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva unde primeşte medalia de aur pentru Dispozitivul de Încărcare şi Echilibrare Energetică a Organismului Uman.

În septembrie 2003 la Petroşani în cadrul Salonului de Invenţii în Domeniul Georesurselor - Inventica ROPET - fizicianul este medaliat cu aur pentru DNRN-1 - Dispozitivul de neutralizare a radiaţiilor nocive produse de telefonul mobil, DNRN-2 - Dispozitivul de neutralizare a radiaţiilor nocive produse de computere, DNRN-5 - Dispozitivul pentru prelungirea duratei de conservare şi îmbunătăţire a calitatii alimentelor din frigider, DEA - Dispozitivul de Energizare a apei, DIEE - Dispozitivul de încărcare şi echilibrare energetică a organismului uman. În cadrul aceluiaşi Salon, Compania Naţională MINVEST Deva îi acordă atestatul pentru invenţia DIEE - Dispozitiv de încărcare şi echilibrare energetică a organismului uman. La Salonul Mondial de Inovaţii, Cercetări şi Noi Tehnologii din Belgia, fizicianul Ancu Dincă primeşte Diploma pentru Invenţie şi Crucea de Cavaler din partea guvernului Belgiei ca recunoaştere a meritelor în revoluţionarea medicinei moderne. În cadrul aceluiaşi Salon, delegaţii Republicii Moldova îi acordă diploma şi medalia de argint pentru DNRN-5 - Dispozitivul pentru prelungirea duratei de conservare şi îmbunătăţire a calităţii alimentelor din frigider.

În anul 2004 la cel de al 4-lea Salon Internaţional de Invenţii şi Investiţii desfăşurat la Moscova în perioada 25-28 februarie obţine medalia de aur pentru Dispozitivul de neutralizare a radiaţiilor nocive produse de telefoanele mobile şi medalia de argint pentru Dispozitivul de încărcare şi echilibrare energetică a organismului uman. Tot în anul 2004, Societatea de Inventică din România îi acordă în cadrul Salonului Invenţiilor desfăşurat la Cluj-Napoca în perioada 3-6 martie Diploma de excelenţă pentru invenţia Dispozitiv de neutralizare a câmpului nociv produs de pilonii de retransmisie telefonică. În martie 2004 revista Lumea Misterelor îi acordă o diplomă la categoria "Invenţii". În cadrul expoziţiei Internaţionale de Invenţii Genius-Europe desfăşurate la Budapesta la începutul lunii mai 2004, fizicianul este recompensat cu diploma şi cupa de cristal din partea ÖKOCENTRUM. În cadrul Salonului Internaţional al Invenţiilor, Cercetării şi Transferului Tehnologic, Inventica 2004, Societatea inventatorilor din România îi acordă Diploma şi Premiul de popularitate-OSCAR. În acelasi an, Forumul Inventatorilor Români îi acordă Diploma de excelenţă şi Ordinul tehnico-ştiinţific şi cultural "Leonardo da Vinci" precum şi medalia de aur pentru promovarea şi dezvoltarea activităţilor tehnico-ştiinţifice şi culturale, pentru întreaga sa activitate. În cadrul Conferinţei Internaţionale de Medicină Populară, Remedii Naturale şi Su Jok desfăşurată la Deva în perioada 23-25 iulie 2004, Asociaţia Umanitară nonprofit Societatea europeană pentru Tehnică Radiantă şi Armonie Spirituală SETRAS - Deva, i-a acordat o Diplomă cu ocazia participării la aceasta conferinţă.

La Sevastopol, în perioada 24-26 septembrie 2004, s-a desfăşurat a 7-a ediţie a Congresului de Valeologie şi Enovaleologie, la care Ancu Dincă a fost răsplătit cu diploma de excelenţă şi premiul pentru "O nouă tehnologie". În februarie 2005, la Irkutsk (Federaţia Rusă) s-a desfăşurat un Salon Internaţional de Inventică, iar fizicianul Ancu Dincă a fost premiat pentru întreaga sa activitate. În septembrie 2005 la Sevastopol, la Salonul Internaţional de Invenţii "Timpuri Noi" Ancu Dincă este răsplătit cu un premiu special din partea unei companii de automobile, care a verificat efectul dispozitivelor de neutralizare. Juriul Salonului a premiat două invenţii cu medalii de aur şi trei invenţii cu medalii de argint. În data de 17 noiembrie 2005 la Bruxelles, fizicianul primeşte în cadru festiv Diploma şi Crucea de Ofiţer din partea guvernului Belgiei pentru recunoaşterea meritelor sale. La conferinţa ESMO 2006 care a avut loc la Albuquerque, New Mexico, SUA, lucrarea susţinută de Ancu Dincă în faţa a peste 100 de delegaţii reprezentând peste 60 de state de pe întregul mapamondul a fost singura aplaudată în plen. Demonstraţiile practice efectuate într-o locuinţă au relevat efectele negative produse de liniile de medie tensiune din apropiere, precum şi neutralizarea acestor efecte folosind dispozitivele Ancu Dincă.

În februarie 2007 a participat la Congresul Internaţional de Imunologie desfăşurat la Glasgow unde a fost prezentată cercetarea efectuată împreună cu cadre specializate referitoare la efectul dispozitivelor asupra interleukinei si celulelor T. 

În octombrie 2007 a fost organizată pentru prima dată o masă rotundă cu tema "Efectul Ancu Dincă" sub egida unei instituţii de învăţământ superior de prestigiu din România - Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj - Napoca. La aceasta au participat specialişti în domeniul ştiinţelor agricole şi ai medicinii veterinare, precum şi medici specialişti de medicină umană. Succesul reportat de această întrunire a fost obţinut datorită rezultatelor experimentale deosebite. Astfel, s-au efectuat cercetări asupra apei, a viermilor de mătase, a sângelui animal, a germinaţiei grâului etc. 

În octombrie 2008 s-a organizat a doua masă rotundă având ca tema "Modulatorii bio-fito-dinamici" sub egida Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Faţă de anul trecut temele au fost mult mai variate, accentul fiind pus pe tematica medicală, cercetările din domeniul agricol urmând a se finaliza până la următoarea masă rotundă.


Coş  

Nici un produs

0 € Livrare
0 € Total

Plăteşte

Select language


Livrare internationala