Dispozitiv pentru energizarea apei Vizualizare intreaga

Dispozitiv pentru energizarea apei

DEA restabileşte echilibrul energo-informaţional al apei.
Prin aplicarea DEA sub un recipient cu lichid, se va obţine o nouă calitate a acestuia, cu proprietăţi benefice pentru organismul uman.

Detalii

DEA®

40 €

La promoție La promoție!

Apa este o substanţă vie foarte specială, ea acoperind două treimi din suprafaţa planetei Pământ şi constituind 99% din moleculele ce alcătuiesc corpul uman. Apa poate fi încărcată şi poate depozita diferite tipuri de energie subtilă. Nu întâmplător apa este suport pentru prepararea remediilor homeopate, unde proprietăţile medicamentului fizic care a fost realizat folosind planta sunt eliminate, rămânând cantităţile energetic-subtile care sunt absorbite de apă pentru a fi predominante.

Prin aplicarea DEA®sub fiecare recipient cu apă, se va obţine o nouă calitate cu proprietăţi benefice pentru organismul uman. Apa tratată astfel va putea fi folosită şi după perioade mai lungi de timp. În fapt, acest dispozitiv restabileşte echilibrul energo-informaţional al apei şi al alimentelor consumate. În cadrul cercetărilor efectuate de-a lungul ultimilor ani, s-a constatat eliminarea instantanee a dioxidului de carbon, mărirea pH-ului apei, neutralizarea nitriţilor, eliminarea clorului rezidual şi polarizarea moleculei de apă prin modificarea unghiului dintre molecula de oxigen şi cea de hidrogen.

În imaginea din stânga este prezentată o sticlă cu apă luată direct de la robinet din Bucureşti. Câmpul negru-verde din jurul sticlei indică impuritatea apei potabile, al cărei consum regulat ar duce la îmbolnăviri şi chiar decese.

Verdele şi galbenul pun în evidenţă energiile negative acumulate în lichid.

În imaginea din dreapta, dispozitivul a fost fixat sub sticlă, iar după 3 minute, s-a constatat expansiunea câmpurilor colorate în alb şi bleu dovedind purificarea apei.

Mod de utilizare: Se lasă recipientul cu lichid peste dispozitivul DEA intre 5 si 30 minute (5 minute pentru un pahar, 30 minute pentru o sticla de 5 litri). De exemplu, aplicaţi DEA sub o farfurioară sau platou si obisnuiţi-vă să puneti paharul cu lichidul pe care il consumati cateva minute pe acesta, inainte de a-l bea; este foarte bine ca, odată energizat lichidul, numai persoana care il consumă să atingă paharul!

In cazul copiilor mici sau persoanelor bolnave, care nu se pot hrani singure, este bine ca o ruda apropiata sa ajute

DEA se poate folosi pentru energizarea apei, alimentelor de orice fel, fructelor, sucurilor, dar si pentru energizarea apei folosite la udarea plantelor.

Alte utilizari ale DEA:
- se poate aplica, cu ajutorul unei benzi adezive, pe aparatele de aer conditionat.
Este cunoscut faptul ca spatiul interior al vaporizatorului (unitatea interioara) sau tubulatura - in cazul instalatiilor de mari dimensiuni - este un mediu permanent umed (din cauza acumularii condensului), cu pH acid, favorabil dezvoltarii germenilor (bacteriilor).
In unele cazuri, mirosul generat la functionarea aparatului devine insuportabil, fiind necesara aplicarea de substante cu efect bactericid si fungicid.
Prin aplicarea DEA se mareste pH-ul si se previne acumularea germenilor in interiorul instalatiilor, cu efect pozitiv asupra sanatatii omului.
-Pentru fumatorii care doresc sa renunte la acest obicei, DEA poate fi introdus in pachetul de tigari, sau, similar cu utilizarea pentru energizarea lichidelor, tigara poate fi amplasata 2-5 minute peste dispozitiv; componentele active din DEA vor neutraliza o mare parte din substantele nocive existente in tutun; fumatorul va resimti lipsa acestor substante nocive si treptat, necesitatea de a fuma va dispare.
Evident, totul depinde de vointa fumatorului!
Atentie: pentru a avea efecte maxime numai persoana care fumeaza va atinge tigara sau pachetul!

Urmariti aici un experiment deosebit de sugestiv privind actiunea si efectele dispozitivelor DNRN5 si DEA

Scrieți-vă părerea

Dispozitiv pentru energizarea apei

Dispozitiv pentru energizarea apei

DEA restabileşte echilibrul energo-informaţional al apei.
Prin aplicarea DEA sub un recipient cu lichid, se va obţine o nouă calitate a acestuia, cu proprietăţi benefice pentru organismul uman.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0 € Livrare
0 € Total

Plăteşte

Select language


Livrare internationala